Koulutettu hieroja

Miika Blomqvist

Tarjoan näitä palveluita:
Miika Blomqvist

Olen Miika Blomqvist,

koulutukseltani Koulutettu Hieroja sekä Urheiluhieroja.

Valmistuin Jyväskylän Hierojakoulusta 2019, jonka jälkeen jäin heille ammatinharjoittajaksi. Nyt on mahtava päästä työyhteisöön, jossa on moninainen kirjo osaamista sekä kokemusta ympärillä.

Tavoitteeni oli käydä hierojan tutkinto valmistavana koulutuksena kiropraktiikan opintoja varten. En olisi kuitenkaan uskonut, että omalla opiskelumotivaatiolla, harjoittelulla sekä työllä pystyn jo auttamaan ihmisiä näin monipuolisesti. Hierojan tutkinnosta olen jo saanut hyvät työalut eri vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tällä hetkellä kiropraktiikan opintoja on lykätty vuodella vallitsevan pandemia tilanteen vuoksi.

Hoitotyössäni toimin jokaisella asiakaskäynnillä asiakkaan tarpeen mukaan hyödyntäen viimeisintä tutkittua tietoa sekä opittuja turvallisia tekniikoita. Ohi ovat onneksi ajat, jolloin urheiluhieronta tarkoitti kaavamaista ja kivuliasta voimahierontaa, joka toteutettiin aina samalla tavalla asiakkaasta tai hänen vaivastaan riippumatta.

Hoidan lihaksiston hieronnan (myös triggerpiste ja hermoratahieronnan) lisäksi usein fascia peräisiä vaivoja, nivelistä sekä rangasta johtuvia häiriötiloja mobilisoimalla sekä purentalihasten hierontaa.

Erityisesti tykkään hoitaa alaselän ja kaularangan alueen vaivoja, sekä raskausajan ja synnytyksen jälkeisiä kiputiloja.

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika