Osteopaatti ja koulutettu hieroja

Niko Randelin (Mikkeli)

Tarjoan näitä palveluita:
Niko Randelin (Mikkeli)

Osteopaattimme Nikon palvelut löytyvät nykyisin Mikkelin toimipisteeltä! Lisätietoa täältä:

Mikkelin toimipiste

Terve!

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2015 Kuopion hierojakoulusta, josta erikoistuin urheiluhierojaksi. Hierojakoulusta valmistuttuani tiesin, että haluan kehittyä lisää alalla ja aloin opiskelemaan osteopaatiksi. Osteopatiakoulun ohella suoritin DNT koulutuksen (Dry needling terapeutti).

Oman aktiivisen ja tavoitteellisen jääkiekko urani aikana tykkäsin huoltaa kehoani ja silloin hieronta oli osa kehon huoltoa. Nykyään tykkään liikkua monipuolisesti ja urheilu on osa elämää edelleen.

Osteopaattina olen sosiaalinen, pirteä ja asiakaslähtöinen. Työssäni palkitsevinta on se kun voin olla asiakkailleni avuksi ja saan voimaan heidät hyvin. Tästä syystä tykkään kouluttaa itseäni jatkuvasti lisää.

Hoidoissani tykkään yhdistää eri hierontaotteita -ja tekniikoita sekä manuaalisia osteopatia tekniikoita. mm. pehmytkudosten mobilisointi, nivelten mobilisointi -ja manipulaatio, triggerpisteiden käsittelyä dry needlingillä & MET-venytyksiä

Olen toiminut Liiga joukkue Mikkelin jukureiden osteopaattina vuodesta 2020 lähtien.

Urheiluhieroja 2015

DNT 2019

Osteopaatti 2020

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika