Kristian Santikko

Olen Kristian Santikko, pohjalaisen suoruuden ja savolaisen kierouden taidokkaasti yhdistävä huuliveikko.

Olen lähtöisin Vaasasta, josta muutin Savonlinnaan opiskelemaan fysioterapeutiksi. Sittemmin yrittäjyys vei minut Mikkeliin ja parisuhde Jyväskylään.

Oma erityisosaamiseni fysioterapian saralla keskittyy liikemekaniikan ja -kontrollin harjoittamiseen, sekä oikeanlaiseen suoritustekniikkaan. Aiemmin olen valmentanut nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä, niin kunto- kuin kilpatasolla, kunnes muutin koulun perässä Savonlinnaan.

Tänä päivänä toimin fysioterapeutin töiden lisäksi CrossFit-valmentajana ja olen ollut mukana perustamassa CrossFit SLN:ää (Savonlinna) sekä CrossFit Mikkeliä.

Valmennuksessani CrossFitissa on niin urheilijoita, kuin kuntoilijoita. Samat asiat pätevät molempiin treeniryhmiin, vaikka tavoitteet voivat olla erilaiset, kehonhallinta ja -tuntemus ovat avainasemassa harjoittelussa. Terve keho toimii hyvin, jolloin liikkumisen riemusta pääsee nauttimaan täydellä sydämellä.

Koulutukset:

-Fysioterapeutti (AMK)
-Urheilufysioterapian peruskurssi (SUFT)
-CrossFit Level 2 Trainer
-CrossFit Mobility Trainer
-Street Workout -ohjaajakoulutus
-Kamppailulajivalmentaja (I-taso)

Tähän lisäksi useita luentoja kestävyys- ja voimaharjoittelusta, sekä harjoittelun optimoimisesta.

Hinnasto:

Fysioterapia 1. Käynti. (Tutkiminen, hoito ja kuntoutussuunnitelma) (60min) – 65€

Fysioterapia jatkokäynti 45min – 50€

Hieronta 30min – 35€
Hieronta 45min – 45€
Hieronta 60min – 50€

Varaa aika


KiHy Klinikka Jyväskylä – Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.