Mikä KiHy Klinikka?

Mikä KiHy?
KiHy – Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikat ovat kiropraktiikkaan painottavia hyvinvointikeskuksia. KiHy tarjoaa kiropraktikkopalveluiden lisäksi myös monipuoliset fysioterapia– ja hierontapalvelut.
Meidän fysioterapeuteilta löytyy erikoisosaamista mm. ÄitiysfysioterapistaART – Active Release TekniikastaUrheilufysioterapiastaMDT ja TMD -fysioterapiasta.
KiHy:n kiropraktikot ovat koulutettuja tutkimaan ja hoitamaan kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Heidän erikoisosaamiseensa kuuluvat akuutti, toistuva ja pitkään jatkunut niska-, rintakehä, iskias ja alaselkäkipu, urheilukiropraktiikkaäitiyskiropraktiikkasoveltava kinesiologia ja toiminnallinen neurologia.
Lisäksi meillä toimii myös esimerkiksi raskausajan ja purentalihaksien hierontaan erikoistuneet urheiluhierojat.
KiHyn arvot?
Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa, mikä toteutetaan yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
KiHy Klinikassa ideana on luoda asiakkaalle jatkumo pois kivusta ja stressistä kohti energista ja hyvinvoivaa elämää. Yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luomme yksilöllisen hyvinvointipolun, jossa tämä toteutuu.
KiHyn palvelut?
KiHyn some?
Instagram: https://www.instagram.com/kihyklinikka/
Facebook: https://www.facebook.com/KiHyKlinikka
KiHyn ajanvaraus?


@kihyklinikka Jyväskylä – Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.