Mikamatti Puranen

Olen Mikamatti Puranen keväällä 2017 Jyväskylän hierojakoulusta valmistunut urheiluhieroja.

Olen työskennellyt hierojakoululla hierojana ja opiskelijoiden ohjaajana. Palaan nyt takaisin kotikulmille Tampereelta vuoden mittaiselta visiitiltä, jossa työskentelin fysioterapiakeskuksessa. Ennen Tampereen komennusta työskentelin Jyväskylässä kuntokeskuksen tiloissa. Nyt paikkakunnan muutoksen ansiosta toiminta jatkuu KiHy Jyväskylän leivissä.

Käytän hoidoissani apuna paljon syväkudos ja fascia (lihaskalvo) tekniikoita ja hierontani ovat pääsääntöisesti muokkaavia, asiakkaan tuntemuksia ja mieltymyksiä kuunnellen tietenkin!

Lisäkoulutukset:

– Leukanivelen ja purentalihasten käsittely – paljon apua päänsärkyihin, narskutteluun, jäykkään leukaan ja tinnitykseen

– Selkärangan mobilisointi osteopaattisin tekniikoin.

Urheilupuolelta kokemusta löytyy monesta eri lajista, itse olen pelannut jääkiekkoa ja amerikkalaista jalkapalloa enemmän tosissani ja muita joukkuelajeja höntsämielellä, erityisesti pesäpallo on lähellä sydäntä.

Hierontayhteistyötä olen tehnyt yleisurheilijoiden, salibandy- ja jenkkifutis joukkueiden kanssa.

Luonteeltani olen rauhallinen ja maanläheinen. Viihdyn mielelläni luonnossa ja kahden koiran ansiosta metsälenkit ovat osa jokapäiväistä rutiinia.

Tule ihmeessä käymään ja katsotaan kuinka voisin olla juuri sinulle avuksi.

mikamatti.puranen@kihyfi

+358401669269


@kihyklinikka Jyväskylä – Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.