Personal training

Personal Trainerimme Kirsi Salmela tarjoaa laadukasta personal training ja valmennuspalveluita. Harjoitusohjelma voidaan suunnitella kotona, salilla tai vaikka mökillä tehtäväksi. Jo ensimmäisellä kerralla käymme läpi harjoitusohjelman ja saatte sen heti mukaanne!

Yksityistunnit 50 € / krt

Yksittäisinä kertoina. Ensimmäiseen kertaan varataan aikaa 1 h 15 min, minkä aikana kerkeämme käymään läpi tavoitteet, liikuntatottumukset sekä liikuntahistorian. Näiden pohjalta luomme juuri sinulle personoidun harjoitusohjelman. Ohjelmasi voidaan suunnitella kotona, salilla tai vaikka mökillä tehtäväksi. Voit halutessasi ajanvarauksen yhteydessä kuvailla, miksi varaat ajan personal trainerille.

Yksityistunnit 3 krt sarjakortti 135 € (45 € / krt)

Kun haluat enemmän tukea ja neuvontaa.

Sisältää 3 treeniä minun kanssani KiHYn omalla salilla, harjoitusohjelman teon, mitä toteutetaan itsenäisesti kotona / omalla salilla, sekä progression teon ohjelmaan. Suosittelemme ensimmäisellä kerralla varaamaan aikaa tapaamiseen 1 h 15 min, muutoin kerrat ovat 1 tunnin mittaisia.

Miten kerrat voidaan käyttää:

  • 1. krt TUTUSTUMINEN, selvitetään tavoitteet ja ongelma. Kartoitetaan aikaisemmat liikuntatottumukset ja -mieltymykset sekä käytössäsi olevat välineet ja tilat. Näiden pohjalta teemme yhdessä sinun näköisesi harjoitusohjelman. Käymme tällä kerralla jo läpi kokonaisuudessaan treeniohjelman liikkeet sekä suoritustavat ja saat ohjelman heti mukaasi.
  • 2. krt TREENIKERTA. Toinen treenikerta tulee olemaan tilanteesi, taustasi ja tavoitteittesi mukaan 1-3 viikon päästä, jolloin käydään yhdessä sinulle luotu treeniohjelma läpi ja tällöin on mahdollista esittää kysymyksiä ja saat tukea treeniohjelman tekemiseen. Se on tutkitusti kehittävämpää ja mukavampaa treenata valmentajan kanssa kuin itsekseen!
  • 3. krt. PROGRESSIOKERTA. Tässä vaiheessa usein harjoitteet alkavat tuntua jo liian helpolle. Kolmannella kerralla treenaamme yhdessä ja luomme progression, eli teemme ohjelmasta haastavamman, jotta saat kaiken irti harjoittelusta. Tämä kerta tulee olemaan n. 2-4 viikon päästä edellisestä kerrasta riippuen tilanteestasi, taustastasi ja tavoitteistasi. Mikäli tässä vaiheessa haluat jatkaa treenaamista itseksesi, reflektoimme, miten kulunut ajanjakso on mennyt. Neuvon, miten jatkat näiden kertojen jälkeen itsenäisesti ja muista, että aina saa tulla käymään uudestaan!

Yksityistunnit 5 krt sarjakortti 200 € (40 € / krt)

Kun haluat sitoutua ja saada aktiivisesta elämästä tavan!

Sisältää 5 treeniä minun kanssani KiHYn omalla salilla, harjoitusohjelman teon, mitä toteutetaan itsenäisesti kotona / omalla salilla, sekä progression teon ohjelmaan. Suosittelemme ensimmäisellä kerralla varaamaan aikaa tapaamiseen 1 h 15 min, muutoin harjoituskerrat ovat 1 tunnin mittaisia.

Tässä suosittelemme alla kuvattua tapaa käyttää 5 kerran kortti, mutta voimme myös hyödyntää toiveittesi mukaan kerrat esim. kerran viikossa yhteiseen treenaamiseen.

  • 1. krt TUTUSTUMINEN, selvitetään tavoitteet ja ongelma. Kartoitetaan aikaisemmat liikuntatottumukset ja -mieltymykset sekä käytössäsi olevat välineet ja tilat. Näiden pohjalta teemme yhdessä sinun näköisesi harjoitusohjelman. Käymme tällä kerralla jo läpi kokonaisuudessaan treeniohjelman liikkeet sekä suoritustavat ja saat ohjelman heti mukaasi.
  • 2. krt TREENIKERTA. Toinen treenikerta tulee olemaan tilanteesi, taustasi ja tavoitteittesi mukaan 1 - 3 viikon päästä, jolloin käydään yhdessä sinulle luotu treeniohjelma läpi ja tällöin on mahdollista esittää kysymyksiä ja saat tukea treeniohjelman tekemiseen. Se on tutkitusti kehittävämpää ja mukavampaa treenata valmentajan kanssa kuin itsekseen!
  • 3. krt. PROGRESSIOKERTA. Tässä vaiheessa usein harjoitteet alkavat tuntua jo liian helpolle. Kolmannella kerralla treenaamme yhdessä ja luomme progression, eli teemme ohjelmasta haastavamman, jotta saat kaiken irti harjoittelusta. Tämä kerta tulee olemaan n. 2 - 4 viikon päästä edellisestä kerrasta riippuen tilanteestasi, taustastasi ja tavoitteistasi.
  • 4. ja 5 krt. TREENI- JA PROGRESSIOKERRAT. Tässä vaiheessa toiveittesi ja tarpeesi mukaan tapaamiset ovat 2 - 4 viikon välein, jolloin treenaat pääsääntöisesti itsenäisesti, minkä lisäksi saat liikuntaharrastukseesi tukea ja ohjeita valmentajalta. Näitä kertoja voimme hyödyntää progressioiden tekemiseen ja uusien tavoitteiden luomiseen. Viimeisellä kerralla voimme sopia jatkosta tai halutessasi jatkat harjoittelua täysin itsenäisesti, niin annan sinulle viimeiset neuvot siihen.

Kaverin kanssa treeni 2–3 hlö 76–114 € (38 € / hlö)

Kun on aika ottaa yhdessä niskasta kiinni ja aloittaa.

Ensimmäiseen kertaan kannattaa varata aikaa 1 h 30 min, tämän aikana kerkeämme käymään läpi tavoitteet sekä liikuntatottumukset. Näiden pohjalta luomme juuri teille personoidun harjoitusohjelman. Harjoitusohjelma voidaan suunnitella kotona, salilla tai vaikka mökillä tehtäväksi. Jo ensimmäisellä kerralla käymme läpi harjoitusohjelman ja saatte sen heti mukaanne! Voitte halutessanne ajanvarauksen yhteydessä kuvailla, miksi päätitte varata ajan personal trainerille. Kirjoittakaa ajanvaraukseen kaikkien osallistujien yhteystiedot. Ensimmäisen kerran jälkeen on mahdollista jatkaa yhdessä PT:n kanssa treenailua KiHYn omalla salilla tai kesäaikaan vaikka Harjun portaissa!

Tämän palvelun voit maksaa myös:

Tämän palvelun asiantuntija:

Personal Trainer

Kirsi Salmela

"Tavoitteeni on tehdä liikunnallisesta elämäntavasta hauskaa, vaivatonta ja pysyvää!"
Lue lisää

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika