Taru Mällinen

Moi, olen Taru,

Iso-Britanniassa kouluttautunut kiropraktikko. Valmistuin vuonna 2019 University of South Wales –yliopistosta.

Kiropraktikkona hoidan pääasiassa selkä- ja niskakipuja, mutta myös muita kiputiloja, kuten päänsärkyä, olkapäävaivoja, polvi- ja lonkkakipua. Asiakaskuntani on hyvin värikäs, ja hoidossa käy niin urheilijoita kuin tavan tallaajiakin.

Vastaanotolla perehdyn perusteellisesti jokaisen vaivaan ja kartoitan sen hetkisen tilanteen. Otan jokaisen yksilölliset tarpeet huomioon ja laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman miten vaivaa lähteä parhaiten hoitamaan ja miten pääsemme viemään jokaista kohti heidän omia tavoitteitaan.

Hoitooni kuuluu manuaalista terapiaa (kiropraktinen käsittely), harjoitteiden tekemistä sekä ohjeet siihen, miten jokainen voi myös itse vaikuttaa omaan terveyteensä. Käynnillä autan ymmärtämään kipuun vaikuttavia tekijöitä ja annan myös neuvoja omatoimiseen kivun hoitamiseen.

Minulla on pitkä urheilutausta monenkin urheilulajin parissa, mikä sai minut alun perin kiinnostumaan ihmiskehon toiminnasta, hyvinvoinnista ja kiropraktiikasta. Tällä hetkellä työtäni motivoi palo auttaa kivun kanssa kamppailevia ihmisiä palaamaan takaisin heille tärkeiksi kokemien asioiden pariin ja auttaa heitä elämään kipuvapaampaa elämää.

Halu oppia ja kehittää omaa toimintaa on ajanut minut opiskelemaan myös asioita yliopistokoulutuksen ulkopuolelta. Olen käynyt kursseja minulle tärkeäksi kokemista asioista, kuten kivun ymmärtämisestä, liikunnasta ja liikkeestä. Seuraan myös uusinta tutkimusta ja kansainvälisiä hoitosuosituksia jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni kaikkein tehokkainta hoitoa.

taru.mallinen@kihy.fi

+358400774390