Urheilijat ja aktiiviliikkujat

          
Jyväskylän Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikan urheilijan hyvinvointipolku keskittyyy kaiken ikäisten ja tasoisten urheilijoiden ja arkiliikkujien kipujen ja vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Tehokas ja oikein toteutettu harjoittelu yhdistettynä hyvään lihashuoltoon on avain hyviin urheilusuorituksiin.
Erikoisosaamisena mm.
  • Sensomotoriikka, aivotärähdyksien jälkitilat, tasapainojärjestelmän kuntoutus ja huimausoireet
  • Lantiorenkaan, alaselän, rintarangan, niskan ja raajojen kiputilat (mekaaniset kivut, rasitusmurtuman esiasteet, välilevytyrät jne.)
  • Nivusalueen, raajojen ym. pehmytkudoksien rasitusvammat (mm tendinopatiat,)
  • Vammojen ennaltaehkäisy ja lajiharjoittelun tukeminen
  • Progressiivinen kuntoutus ja paluu urheilun pariin
Miten KiHy:lla sovelletaan?
Jyväskylän Kiropraktiikka ja Hyvinvointiklinikassa urheilijan ennaltaehkäisy- ja kuntoutussuunnitelmassa yhdistetään aina tarvittava manuaalinen nivel- ja fasciakäsittely sekä aktiivinen liiketerapia. 
Osaajamme:
Urheilufysioterapeutti (sert.)/kiropraktikko Tuomo Pieti jatkokouluttautuu jatkuvasti urheilun saralla (Urheilukiropraktiikka (FICS), Urheilufysioterapia (SUFT) ja on toiminut jo vuosia juniori- sekä aktiiviurheilijoiden, veikkausliigapelaajien ja kansainvälisten yleisurheiljoiden tukena. Ks. referenssit. Tutustu myös kiropraktiikkaan ja soveltavaan kinesiologiaan.
Urheilufysioterapeutti Siru Salonen on ainoa ART -faskiatekniikkaan erikoistunut fysioterapeutti Jyväskylässä. ART -tekniikka soveltuu mainiosti rasitusvammojen (esimerkiksi: akilles, penikka, tenniskyynärpää, rannekanava jne.)  ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.
Urheilufysioterapeutti Kristian Santikko hallitsee kuormituksen ja liikekontrollin salat esimerkiksi rasitusvammojen (tendinopatiat) kuntoutuksessa, missä progressisiivinen kuormitus on aivan kuntoutumiseen.
Pehmytkudosongelmia ratkoo meillä myös urheiluhieroja Olli Hakkarainen, Mikamatti Puranen ja Miika Blomqvist.

YHTEISTYÖSSÄ:

     


KiHy Klinikka: Jyväskylän Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Jyväskylä.