Fysioterapeutti ja LitM (liikuntafysiologia)

Anne Leikas

Tarjoan näitä palveluita:
Anne Leikas

Koulutus ja erityisosaaminen:

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja liikuntatieteiden maisteri, pääaineenani liikuntafysiologia. Fysioterapiassa äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian pariin päädyin omien raskauksieni jälkeen. Minulta löytyy lukuisia lisäkoulutuksia äitiysfysioterapiasta ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä alaraajojen fysioterapiaan liittyen. Suunnittelen KiHy:llä yksilöllisesti jalan muoteista valmistettavia Sidas-tukipohjallisia. Lisäksi olen opiskellut NKT:tä (neurokinetic therapy), jossa pääsee yhdistämään hermojen ja lihasten toimintaa ja testausta erilaisten toimintahäiriöiden ja kipujen hoidossa. Akupunktiokoulutus löytyy myös, mihin yhdistän harjoittelua pidempiaikaisen avun saamiseksi asiakkaille. Spiraalistabilaatio-ohjaajakoulutus on pohjana ohjaamalleni Ryhtiryhmälle. Muut ohjaamani ryhmät on suunnattu äideille ja odottajille. Ryhmistä löydät lisätietoa omilta nettisivuiltani.

Kiinnostuksen kohteet

Oma mielenkiinto ja erityisosaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiassa, missä on hienoa pystyä auttamaan kaikenikäisiä asiakkaita. Oma yritys on toiminut vuodesta 2015, jolloin aloitin yhtenä ensimmäisistä äitiysfysioterapeuteista työskentelyn. Yhteistyö KiHy Jyväskylän kanssa alkoi vuodesta 2018.

Työkokemus

Aiempaa fysioterapeutin työkokemusta löytyy Keski-Suomen keskussairaalasta Fysiatrian poliklinikalta ja Fysiatrian osastolta mm. leikkauspotilaiden sekä kroonisten selkä- ja niskakipuisten parista sekä Kuntoutus Peurungasta pääasiassa vaikeavammaisten sekä sotaveteraanien- ja invalidien parista. Lisäksi olen työskennellyt Terveystieteen laitoksen projekteissa Jyväskylän yliopistossa ja hyvinvointiasiantuntijana AinoHealthissä.

Minulla on kaksi kouluikäistä lasta. Vapaa-aikanani nautin nykyisin monenlaisesta liikunnasta, vaikka urheilutaustani on palloilussa.  

Jäsenenä

Olen Suomen Fysioterapeuttiliiton, Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n, Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry:n ja Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen jäsen sekä terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira ) rekisteröimä Fysioterapeutti.

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika