Oireet

Tältä sivulta voit lukea lisää vaivastasi ja selvittää kuka ammattilaisistamme on erikoistunut sinun ongelmaasi.

Pään & leuan alueen kiputilat sekä huimausPään & leuan alueen kiputilat sekä huimaus

Päänsärky, huimaus ja purentalihasten ongelmat ovat hyvin yleisiä vaivoja, joista suurinosa kärsii elämänsä aikana. Syy päänsärylle voi olla jumissa olevat lihakset niskan...

Lue lisää
Kaula, niska ja hartiatKaula, niska ja hartiat

Niskan kiputilat ovat hyvin yleisiä, ja jopa 70 % ihmisistä kokee niskakipua elämänsä aikana. Niskakivuille on monia eri syitä, kuten fasettiperäinen ärsytys, kallonpohjan lihasten toimintahäiriöt sekä välilevyperäiset ärtymiset. Yleisimpänä syynä niskakivulle ovatkin niska- ja hartia-alueen lihasten jäykkyydet eli jännitysniska.

Lue lisää
OlkapääOlkapää

Olkapäille tyypillisiä ongelmia ovat kiertäjänkalvosimen vaivat, jotka hyvin usein ovat rasitus- tai tapaturmaperäisiä. KiHyllä olkapäihin ja sen vaivoihin ovat erikoistuneet Fysioterapeutti Jenni Aaltonen ja Naprapaatti Vera Kesälä.

Lue lisää
Reidet ja polvetReidet ja polvet

Polvivaivoja esiintyy nuorista vanhuksiin ja liikunnan tuomat kolhut ja tapaturmat tekevät niistä varsin yleisiä. Polvivaivojen kuntoutus on hyvin tyypillisesti harjoittesiin perustuvaa...

Lue lisää
AlaselkäAlaselkä

Eniten kyvyttömyyttä aiheuttava vaiva ympäri maailman, jättäen toiseksi jopa sydän- ja verisuonitaudit sekä syövät. Syitä alaselkäkivulle on useita ja yleensä kipu onkin monen asian summa...

Lue lisää
Rinta- ja vatsaoireetRinta- ja vatsaoireet

Rinnanalueen kiputilat, joiden ei ole todettu olevan sisäelin peräisiä, ovat hyvin tyypillisesti kylkiluiden ja niiden rustokiinnikkeiden toimintahäiriöitä. Vatsan alueen ongelmat ovat yleisiä esim. synnytäneillä äideillä.

Lue lisää
Käsivarret ja kädetKäsivarret ja kädet

Tietyt työt ja harrastukset saattavat edesauttaa käsiin liittyvien vaivojen synnyssä. Useimmiten näemme vastaanotolla golf- ja tenniskyynärpääongelmia, mutta myös käsien puutumistiloja.

Lue lisää
Lantio ja lonkkakivut, lantionpohjaLantio ja lonkkakivut, lantionpohja

Lantion kipuilua esiintyy paikoitellen alaselkäkivun kanssa. Usein kuulee ihmisten kertovan, miten kipu on juuri SI-nivelen paikkeilla. Osaamista myös lonkan alueen vaivoihin löytyy meidän kattavalta tiimiltä hyvin.

Lue lisää
Sääret, pohkeet ja nilkatSääret, pohkeet ja nilkat

Kantakalvon tulehdus, akillesjänteen kiputilat sekä penikkatauti ovat vaivoja, jotka usein häiritsevät liikkuvaa ihmistä. Näihin vaivoihin on kuitenkin mahdollista hakea apua ja saada liikkeestä kivuttomampaa.

Lue lisää
Ylä- ja keskiselän oireetYlä- ja keskiselän oireet

Keskiselälle tyypillisellä vaivalla fasettilukolla on tapana saada yläselkä todella jumiseksi ja kipeäksi. Tämän myötä saattaa pään kääntämisessä sekä hengityksessä esiintyä ongelmia.

Lue lisää

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika