Osteopatia

Osteopatia on manuaalisen terveydenhuollon hoitomuoto. Se on kokonaisvaltaista kehon hoitoa perustuen mm. anatomian, fysiologian ja embryologian periaatteisiin.

KiHy Klinikka tarjoaa osteopaattista hoitoa tällä hetkellä Jyväskylässä ja Turussa.

Osteopatia

Osteopatia on manuaalisen terveydenhuollon hoitomuoto. Se on kokonaisvaltaista kehon hoitoa perustuen mm. anatomian, fysiologian ja embryologian periaatteisiin. Tarkoituksena on tukea terveyttä ja hyvinvointia sekä kehon omaa parantumiskykyä. Terveyden ja hyvinvoinnin edellytyksenä on luuston, lihasten, sidekudoksen, nivelsiteiden, hermoston ja verenkierron saumaton yhteistyö.

Osteopatiassa tutkitaan ja analysoidaan kehon rakenteellisia ja toiminnallisia häiriö- ja kiputiloja. Tutkiminen tapahtuu palpaation (käsin tunnustelun) avulla. Hoito sisältää erilaisia menetelmiä pehmytkudostekniikoista aina nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoihin. Näin luodaan hyvät edellytykset paranemiselle ja toipumiselle. Menetelmät vaikuttavat kipuun ja liikerajoituksiin pääasiassa hermostollisen mekanismin kautta.

Osteopaattinen hoito sovitetaan jokaiselle yksilöllisesti alkutukimusten ja löydösten pohjalta. Hoito on turvallista ja soveltuu vauvoista lähtien aktiiviurheilijoihin ja seniori-ikäisiin asti. Usein osteopaatille tullaan selkä- ,niska- ja hartiakipujen vuoksi, mutta yhtä hyvin myös migreenin, päänsäryn, purentavirheiden, unettomuuden, stressin sekä työ- ja urheiluperäisten rasitusvammojen vuoksi.

Tämän palvelun voit maksaa myös:

Tämän palvelun asiantuntija:

Osteopaatti, MOst (Masters of Osteopathy)

Sara Vuoristo

"Olen saanut loistavaa palautetta potilassuhteiden rakentamisesta, kuuntelutaidoista sekä itse manuaaliterapian taidoista. Hoitotyylini on toiminnallinen ja lempeä. "
Lue lisää

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika