Tämä blogin toinen osa käsittelee lantionpohjan harjoittelua sekä sisältää tutkimustietoa ja käytännön työstä saamaa kokemusta juoksusta ja synnytyksestä yhdistettynä lantionpohjaan. Jos haluat tutustua lantionpohjan rakenteisiin ja virtsankarkailun määritelmään sekä yleisyyteen, lue ensin osa 1.
Lue tekstiTässä blogitekstin ensimmäisessä osassa käsitellään lyhyesti lantionpohjan rakenteita, virtsankarkailun esiintymisestä ja määritelmää sekä lantionpohjan yhteyttä vatsaontelon paineeseen.
Lue tekstiEsimerkiksi USA:ssa kahdeksan miljoonaa ihmistä konsultoi lääkäriä huimauksesta johtuen. Yli 65 vuotiaista suurin syy hakeutua lääkärille on juuri huimaus. Tässä kirjoituksessa käymme läpi vestibulaari systeemiä eli tasapainoelimen toimintaa ja häiriöitä.
Lue tekstiVahvin näyttö alaselkäkivun hoitamiseen lukuisissa systemaattisissa katsauksissa sekä kansainvälisissä hoitosuosituksissa on todettu olevan liikunta. Blogisarjan toisessa osassa kerromme, miten kipeytynyttä alaselkää voi hoitaa ja milloin hakeutua hoitoon.
Lue tekstiAlaselkäkipu aiheuttaa pitkällä aikavälillä enemmän työkyvyttömyyttä kuin mm. migreeni, masennus ja diabetes. Alaselkään keskittyvän blogisarjan ensimmäisessä osassa kerromme alaselkäkivun aiheuttajista ja mitä kaikkien olisi hyvä teitää alaselkäkivusta.
Lue teksti