Naprapaatti ja koulutettu hieroja

Lauri Koho

Tarjoan näitä palveluita:
Lauri Koho

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Jyväskylän hierojakoulusta kesällä 2015, jonka jälkeen tein naisten lentopalloseura Pihtiputaan Liigaplokissa kahden kauden ajan töitä hierojana. Kokopäivätöissä olin kuitenkin eri alalla, mutta palo terveydenhuoltoalaa kohtaan oli kuitenkin jäänyt kytemään ja tiesin, että ala on oikea. Aikaa kului ja huomasin, että haluan pystyä auttamaan asiakkaitani paremmin. Päädyin siispä irtisanomaan arkityöni vuoden 2018 ensimmäisenä päivänä ja päätin laittaa all-in pääsykokeisiin naprapatian koulutusohjelmaan. Se satsaus kannatti! Niinpä aloitin opintoni kesän lopulla 2018 meren äärellä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa XAMKissa Kotkan kampuksella. Koulutusohjelma kestää neljä vuotta (240 op) ja valmistuin ammattiin 2022 kesällä. Kurssitarjonta oli varsin kattava erilaisista lääketieteen aloista, kuten ortopediasta, neurologiasta tai radiologiasta aina urheilulääketieteeseen saakka.

Naprapaatti on Valviran nimikesuojattu ammattinimike, joka on manuaalisen lääketieteen asiantuntija. Naprapaatti tutkii sekä hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä -toimintahäiriöitä. Vastaanotolla kartoitamme tarkasti asiakkaan ongelman ja tarpeen, jonka seurauksena luomme yhdessä hoitosuunnitelman. Tämän jälkeen seuraa hoitamis- ja kuntoutusosio, joka tähtää kivuttomaan ja toimintakykyiseen lopputulokseen.

Yleisimmät syyt, miksi vastaanotolleni tullaan ovat:

  • leukanivelen ongelmat
  • migreeni
  • päänsärky
  • urheiluvammat ja niiden kuntoutus
  • selkäkivut
  • raajojen kiputilat

Erikoisosaamiseni perustuu nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikoihin, hermokudoksen mobilisaatioon sekä terapeuttiseen harjoitteluun.

Olen myös Suomen naprapaattiyhdistyksen jäsen.

Maksutapoina toimii myös ePassi, Smartum ja Edenred.

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika