Siru Salonen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti (SAMK 2012)

Käytännön työn sekä oman urheilutaustan kautta mielenkiintoni ohjasi opiskelemaan ART (Active Release Technique) käsittelytekniikkaa. ART on lyhyesti käsittelytekniikka, jolla voidaan hoitaa ongelmia pehmytkudoksissa. Olen tähän mennessä käynyt alaraajojen sekä yläraajojen ART-kurssit.

Olen työskennellyt aikaisemmin kuntoutuspuolen fysioterapeuttina sekä neurologisen että TULES-fysioterapian parissa, mutta tällä hetkellä työskentelen pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa.

Lähellä sydäntäni on työikäisten ja urheilijoiden tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, erityisesti rasitusvammat ja niiden kuntoutus. Lisäksi olen kiinnostunut urheilijoiden suorituskykyä optimoivasta harjoittelusta ja terapiasta.

Fysioterapiassa katson ihmistä aina kokonaisvaltaisesti. Oireiden syiden selvittäminen, hoito ja ennaltaehkäisy ovat kaikki yhtä tärkeitä. Käytän ART:tä osana fysioterapiaa, terapeuttisen harjoittelun, ohjauksen ja neuvonnan tukena.

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika