Personal Trainer

Kirsi Salmela

Tarjoan näitä palveluita:
Kirsi Salmela

Olen kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelija. Tulin KiHylle keväällä 2023 suorittamaan tuki- ja liikuntaelinsairauksien harjoittelua. Tämän jälkeen jäin Personal Traineriksi KiHylle. Olen ACE-sertifioitu Personal Trainer. Personal Trainerina uskon yhteistyön olevan avain onnistuneelle harjoitusohjelmalle. Asiakkaanani on ollut kaiken ikäisiä ja tasoisia. Fysioterapiaopintoni ja harjoittelujaksoni ovat mahdollistaneet työskentelyn erilaisista kiputiloista kärsivien kanssa. Harjoitteluni aikana KiHyllä työskentelin mm. selkäkipu asiakkaiden sekä niska- ja hartiakipu asiakkaiden kanssa. Tavoitteeni on tehdä liikunnallisesta elämäntavasta hauskaa, vaivatonta ja pysyvää!

Valmennus- ja ohjaustaustaa minulta löytyy jo lähes 10 vuoden ajalta uinnin parista ja tällä hetkellä toimin salivalmentajana nuorille kilpauimareille. Harrastan vapaa-ajallani lenkkeilyä ja salilla käymistä.

Pidän yksityistuntien lisäksi pienryhmiä. Lisää tietoa saat kysymällä: kirsi.salmela@kihy.fi

Asiakaskertomuksia

Kerään asiakaspalautteita parhaillaan!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa Jyväskylässä.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika